Інгредієнти
- 600 мл хлібного квасу
- перець горошком
- 600 г свинини
- масло вершкове – 150 г
- часник – 1 зубчик
- лист лавровий
- 40 г ріпчастої цибулі
- гвоздика мелена
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Ріпчасту цибулю нашаткувати. Часник дрібно порубати. М'ясо покласти в неокісляющуюся посуд, додати лавровий лист, перець, гвоздику, нашаткувати цибулю, нарізану часник, залити квасом, витримати 1 година на холоді. Крок 2 Розтопити масло. М'ясо вийняти з маринаду, обсушити, натерти сіллю і смажити на деку в духовці до готовності, поливаючи маслом і соком, що виділяється. Крок 3 Нарізати готове м'ясо на шматки, покласти в глибоку сковороду, полити квасом, в якому м'ясо маринувалося, довести до кипіння і зняти з вогню. Крок 4 Подати з печеною картоплею. Окремо подати хрін і солоні огірки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!