Інгредієнти
- копчена свиняча рулька – 2-2,5 кг
- яблука – 2 склянки
- гірчиця – 0,5 склянки
- мед – 0,5 склянки
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Помістити рульку в форму для запікання, облити яблучним соком, щільно накрити фольгою і поставити в розігріту до 220 ° С духовку на 1 год 30 хв. Вийняти з духовки. Збити мед з гірчицею. Крок 2
Злити з форми виділилася після запікання рідина. Гострим ножем зробити на шкірі рульки діагональні надрізи у формі сіточки. Розмір осередків повинен бути приблизно 1,5 х 1,5 см. Змастити рульку приготованим соусом. Чи не накриваючи, повернути в духовку ще на 40 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!