СВИНИНА ПО старовинному англійському РЕЦЕПТОМ

СВИНИНА ПО старовинному англійському РЕЦЕПТОМ

Інгредієнти

  • копчена свиняча рулька – 2-2,5 кг
  • яблука – 2 склянки
  • гірчиця – 0,5 склянки
  • мед – 0,5 склянки

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Помістити рульку в форму для запікання, облити яблучним соком, щільно накрити фольгою і поставити в розігріту до 220 ° С духовку на 1 год 30 хв. Вийняти з духовки. Збити мед з гірчицею. Крок 2

СВИНИНА ПО старовинному англійському РЕЦЕПТОМ

Злити з форми виділилася після запікання рідина. Гострим ножем зробити на шкірі рульки діагональні надрізи у формі сіточки. Розмір осередків повинен бути приблизно 1,5 х 1,5 см. Змастити рульку приготованим соусом. Чи не накриваючи, повернути в духовку ще на 40 хв.

0/5 (0 Reviews)