Інгредієнти
- 250 г філе зі свинини
- 1 цибулина
- 1 морквина
- 250 г ананаса
- 125 г борошна
- 3 ст. л. крохмалю
- 1,5 ст. л. розпушувача
- 5 ст. л. коричневого цукру
- 125 мл білого винного оцту
- 2 зубчики часнику
- 4 ст. л. томатної пасти
- 5 ст. л. ананасового соку
- 1 солодкий перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 < p>
Замісити тісто. Змішати 1 ст. л. крохмалю, борошно і розпушувач. Додати 1 ст. л. рослинного масла і 1-2 ст. л. води, щоб вийшло густе тісто. Крок 2
М'ясо промити, обсушити, нарізати кубиками. Крок 3
Влити рослинне масло в сотейник, сильно розігріти. Занурювати кожен кубик свинини в тісто і обсмажувати порціями в гарячому маслі, 4-5 хв. кожну порцію. Шумівкою перекладати на паперові рушники. Крок 4
Овочі очистити, у перцю видалити серцевину. Перець, морква і ананас нарізати невеликими шматочками, цибулю і часник подрібнити. Крок 5
Злити з сотейника все масло, залишивши 1 ст. л. Повернути на вогонь і обсмажити цибулю, перець, шматочки ананаса і морква, помішуючи, 1-2 хв. Дістати шумівкою і відкласти в миску. Крок 6
Змішати коричневий цукор, крохмаль, що залишився, оцет, часник, томатну пасту і ананасовий сік. Довести до кипіння, помішуючи, і готувати 1 хв., Поки соус не загусне. Додати обсмажену свинину і овочі. Прогріти все разом 1-2 хв. Можна подати з рисом або локшиною.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!