СВИНИНА ПО-іберійської В ДУХОВЦІ

СВИНИНА ПО-іберійської В ДУХОВЦІ

Інгредієнти

  • 800 г свинячого окосту
  • 250 г цвітної капусти
  • 50 г мигдалю
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • 1 ст. л. оливкового масла
  • сіль, перець

Для салату:

  • 100 г руколи
  • 1 гілочка тархуна
  • 2 гілочки петрушки
  • пучок зеленої цибулі
  • пучок зеленого базиліка
  • 3 ст. л. оливкового масла «екстра вірджин»
  • 1 ч. л. бальзамічного оцту
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Приготувати гарнір із зелені. Всю зелень вимити, обсушити. Базилік подрібнити блендером в пюре. Продовжуючи збивати, влити оливкове масло. Дати постояти 10 хв., Потім додати бальзамічний оцет, перемішати. Крок 2

СВИНИНА ПО-іберійської В ДУХОВЦІ

Зелена цибуля, петрушку і тархун тонко нарізати, перемішати з руколою і базиліковим пюре. Приправити сіллю і перцем. Відставити. Крок 3

СВИНИНА ПО-іберійської В ДУХОВЦІ

Приготувати соус. Капусту розібрати на суцвіття, покласти разом з мигдалем в каструлю з киплячою, трохи підсоленою водою і варити 10 хв. Відкинути на друшляк. Крок 4

СВИНИНА ПО-іберійської В ДУХОВЦІ

Мигдаль очистити від шкірки. Крок 5

СВИНИНА ПО-іберійської В ДУХОВЦІ

Подрібнити блендером капусту і очищений мигдаль в однорідне пюре. Додати сіль, перець, вершкове масло і збити. Крок 6

СВИНИНА ПО-іберійської В ДУХОВЦІ

Свинину вимити, обсушити, розрізати на 4 шматки. Натерти їх сіллю і перцем, змастити оливковою олією і обсмажити на добре розігрітій сковороді з знімною ручкою, по 3 хв. з кожного боку. Переставити сковороду в розігріту до 180 ° С духовку, накрити і готувати 15 хв.
На велике блюдо викласти підготовлену зелень. Помістити зверху шматки свинини, полити їх капустяно-мигдальним соусом.

0/5 (0 Reviews)