Інгредієнти
- журавлина – 1 ст
- свинина (шийка або філе) – 1 кг
- паприка
- мед – 2 ст. л.
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Шматок м’яса нарізати скибочками завтовшки Проте 1см, але до кінця не дорізати. Журавлину розім’яти і змішати з медом. Свинину викласти на кілька шарів фольги, посипати спеціями і сіллю, обмазати журавлинним соусом. Фольгу загорнути щільним конвертом і поставити для маринування в холодильник мінімум на 3 години. Запікати в духовці при температурі 180 C протягом години. Фольги розгорнути і запекти верх до рум’яної скоринки. Подавати з відвареною картоплею, полив журавлинним соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!