Інгредієнти
- журавлина – 1 ст
- приправа для свинини, сіль
- мед – 2 ст. л.
- свинина – 1 кг
Покроковий рецепт приготування
Журавлину розім’яти і змішати з медом. М’ясо нарізати скибочками завтовшки 1 см, до кінця не дорізаючи (шматок повинен залишитися цілим), посипати сіллю і спеціями, полити журавлинним соусом, щільно загорнути в кілька шарів фольги. Запікати в розігрітій до 180 C протягом години, фольгу розгорнути і запекти верх до рум’яної скоринки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!