Інгредієнти < ul>
Для гарніру:
- масло вершкове – 1 ст. л.
- цибуля ріпчаста – 10-12 штук дрібних
- цукор – 1 склянка
- червоний виноград без кісточок – 300 г
- часник – 2 головки
< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування
Налийте у велику каструлю 2,5-3 л холодної води, покладіть сіль, цукор, сушений чебрець, сушений розмарин, лавровий лист, насіння кропу, насіння коріандру і 20 горошин чорного перцю. Доведіть до кипіння, готуйте 10 хв. Зніміть з вогню, накрийте кришкою і остудіть до 32-34 & deg; С. Після чого покладіть в каструлю свинячу лопатку одним шматком і залиште при кімнатній температурі на 6-12 год. Подрібніть гілочки петрушки і кінзи. Обcушіте свинину паперовими рушниками, покладіть на лист фольги, збризніть рослинним маслом і присипте зеленню. Загорніть фольгу і поставте м'ясо в розігріту до 200 & deg; С духовку на 1 год 40 хв. Для гарніру очистіть маленькі ( «перлинні») цибулини і часник. Кожну цибулину розріжте навпіл. Червоний виноград розберіть на ягоди, якщо вони великі, також розріжте навпіл. Обсмажте цибулю в 1 ст. л. розігрітого вершкового масла, 3 хв., потім покладіть часник і смажте ще 2 хв. За допомогою шумівки перекладіть цибулю і часник на паперові рушники, щоб скло масло. Закип'ятіть 200 мл води, додайте 1 склянку цукру і варіть на невеликому вогні, поки весь цукор не розчиниться. Покладіть цибулю, часник і виноград і готуйте, постійно розмішуючи, поки сироп не набуде консистенцію рідкого варення. Готову свинину наріжте тонкими шматками і подавайте з гарніром.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!