Інгредієнти
- гірчиця готова
- вода
- 1 стакан червоного сухого вина
- 300 г ревеню
- цукор – 150 г
- 2 ч. л. зелені петрушки
- 800 г свинячої вирізки
- 1,5 ч. л. тертого кореня імбиру
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 У сотейник влити вино, додати гірчицю і корінь імбиру. Готувати на середньому вогні 2 хв. Зняти з вогню і відставити. Крок 2 Свинину вимити і нарізати на порційні шматки. Покласти у форму для мікрохвильової печі, залити приготовленим маринадом. Зверху накрити харчовою плівкою. Крок 3 Помістити форму з м'ясом в мікрохвильову піч, виставити режим приготування м'яса, вага продукту (1 кг разом з соусом) і включити піч. Вийняти форму і залишити в теплому місці. Крок 4 Ревінь ретельно вимити. Половину нарізати на шматочки по 0,5 см, відкласти. Що залишився ревінь нарізати крупніше, скласти в форму для мікрохвильової печі, додати воду, цукор. Поставити в мікрохвильову піч і готувати 6 хв., Поки маса не стане однорідною і густою. Дати масі охолонути, потім протерти її через сито. Крок 5 Знову перелити в форму. Додати відкладений ревінь, повернути в мікрохвильову піч і готувати 3 хв. Додати в соус подрібнену петрушку. Викласти шматки свинини на блюдо, полити соусом. До речі
В закритому вигляді соус для свинини можна зберігати в холодильнику 2 тижні.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!