СВИНИНА ПІД СОУСОМ З РЕВЕНЮ

СВИНИНА ПІД СОУСОМ З РЕВЕНЮ

Інгредієнти

  • гірчиця готова
  • вода
  • 1 стакан червоного сухого вина
  • 300 г ревеню
  • цукор – 150 г
  • 2 ч. л. зелені петрушки
  • 800 г свинячої вирізки
  • 1,5 ч. л. тертого кореня імбиру

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 У сотейник влити вино, додати гірчицю і корінь імбиру. Готувати на середньому вогні 2 хв. Зняти з вогню і відставити. Крок 2 Свинину вимити і нарізати на порційні шматки. Покласти у форму для мікрохвильової печі, залити приготовленим маринадом. Зверху накрити харчовою плівкою. Крок 3 Помістити форму з м'ясом в мікрохвильову піч, виставити режим приготування м'яса, вага продукту (1 кг разом з соусом) і включити піч. Вийняти форму і залишити в теплому місці. Крок 4 Ревінь ретельно вимити. Половину нарізати на шматочки по 0,5 см, відкласти. Що залишився ревінь нарізати крупніше, скласти в форму для мікрохвильової печі, додати воду, цукор. Поставити в мікрохвильову піч і готувати 6 хв., Поки маса не стане однорідною і густою. Дати масі охолонути, потім протерти її через сито. Крок 5 Знову перелити в форму. Додати відкладений ревінь, повернути в мікрохвильову піч і готувати 3 хв. Додати в соус подрібнену петрушку. Викласти шматки свинини на блюдо, полити соусом. До речі

В закритому вигляді соус для свинини можна зберігати в холодильнику 2 тижні.

0/5 (0 Reviews)