Соковите м'ясо з зеленою цибулею на картопляної подушці ідеально поєднуються один з одним і урізноманітнюють Ваш стіл.
Інгредієнти
- свинина 400 гр.
- часник зубчики 2 шт.
- цибуля зелена 1 пучок
- сіль за смаком
- перець чорний мелений за смаком
- соус соєвий 3 ст.л.
- крохмаль 1 ст.л.
- вода 50 мл.
- соус вустершірскій 1 ст.л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 М'ясо ріжемо на шматочки і один раз пропускаємо через м'ясорубку. Викладаємо промолоти свинячий фарш в сковороду, вливаємо воду, смажимо все разом. Трохи пізніше додаємо соус соєвий, перець і сіль. Тушкуємо все разом до моменту, коли вода майже вся випарується. Крок 2 В столовій ложці води розчиняємо крохмаль. Вливаємо цю суміш в сковороду. Також в сковороду додаємо подрібнений часник. Продовжуємо гасити вміст сковороди до загустіння. Додаємо вустерширський соус, перемішуємо. Крок 3 У м'ясний фарш додаємо нарізану зелену цибулю. Перемішуємо. Крок 4 Отвариваем картопляне пюре, додаючи в картопля вершкове масло і молоко за смаком, але не желее цих інгредієнтів, так як пюре таким чином виходить більш повітряним і ніжним на смак. Крок 5 У центр тарілки встановлюємо кондитерське кільце. У нього викладаємо пюре, а потім зверху кладемо свинячий фарш з цибулею, трохи утрамбовуємо, знімаємо акуратно кільце і подаємо блюдо до столу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!