СВИНИНА І БАКЛАЖАНИ, СМАЖЕНІ з арахісом І Порі

СВИНИНА І БАКЛАЖАНИ , СМАЖЕНІ з арахісом І Порі

Інгредієнти

  • нежирна свинина – 400 г
  • цибуля зелена – невеликий пучок
  • цибуля-порей (тільки біла частина) – 1 стебло
  • масло рослинне – 1 стакан
  • крохмаль – 1 ч.л.
  • соус соєвий – 2 ч.л.
  • баклажан – 1 невеликий
  • очищений несмаженої арахіс – 100 г
  • сіль – за смаком
  • часник молодий – 1 зубчик
  • яйце (білок) – 2 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Свинину і очищений баклажан порізати кубиками зі стороною 2 см. Крохмаль розвести 2 ст. л. холодної води, додати білки, 1-2 щіпки солі і 1 ч. л. соєвого соусу, ретельно перемішати. Викласти в отриманий кляр свинину і баклажани, перемішати, щоб кубики покрилися кляром з усіх боків. Крок 2 Сильно розігріти масло в воке або глибокій сковороді. Свинину і баклажани в клярі обережно опускати в гарячу олію шумівкою невеликими порціями. Кожну порцію готувати 2 хв., Потім перекладати на паперові рушники, щоб вбрався зайвий жир. Крок 3 Коли м'ясо і баклажани будуть готові, приготувати інші продукти. Порей промити, обсушити, порізати кільцями. Часник подрібнити. Зелену цибулю крупно порізати навскоси. З вока або сковороди злити все масло, крім 1 ст. л., повернути вок на сильний вогонь. Крок 4 Покласти арахіс, порей і часник, готувати при постійному помішуванні 1 хв. Додати м'ясо, баклажан, влити соєвий соус і готувати в тому ж режимі ще 30 сек. Крок 5 Розкласти по тарілках, посипати зеленою цибулею і подати з відвареною рисом або локшиною.

0/5 (0 Reviews)