Інгредієнти
- часник – 2-3 зубчики
- свиняча вирізка – 600 г
Для начинки:
- волоські горіхи – 80 г
- велика сіль, мелений чорний перець
- м'якоть гарбуза – 200 г
Покроковий рецепт приготування
Розігріти духовку до 190-200 & deg; С. Покласти м'ясо на обробну дошку. Розрізати шматок вздовж, не прорізаючи його наскрізь, потім розрізати м'ясо зліва і справа, щоб вийшов один пласт. Накрити м'ясо плівкою і відбити молотком. Гарбуз порізати шматочками, скласти в блендер разом з горіхами і подрібнити до однорідного стану, посолити за смаком. М'ясо посипати сіллю і перцем, викласти на нього гарбузову начинку і рівномірно розподілити. Згорнути в рулет (краще по довгій стороні), перев'язати в декількох місцях ниткою, загорнути рулет у фольгу, покласти в деко і поставити в розігріту духовку. Запікати 35-40 хвилин до готовності. За бажанням, підрум'янити рулет під грилем, розгорнувши фольгу зверху. Готовий рулет остудити, нарізати шматками товщиною 0,5 см. Текст: Ольга Родіонова Фотографії: Сергій Самохін Господині на замітку З гарбуза виходить прекрасна начинка для м'ясного рулету. М'ясо вибирайте довільно, на свій смак, ми приготували зі свининою. Рулет хороший як в гарячому, так і в холодному вигляді. На гарнір приготуйте зелений салат або запечений гарбуз.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!