Дуже незвичайна технологія приготування, але & nbsp; результат того вартий. М'ясо виходить дивно соковитим і & nbsp; ніжним, а & nbsp; горіхове масло вдало підкреслює смак свинини.
Інгредієнти
- 1 кг свинячої вирізки
- 3 склянки молока
- 250 г вершкового масла
- 1 стакан фундука
- 2 середні цибулини
- 3 зубчики часнику
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient">2 ст. л. лимонного соку
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Зачистіть свинячу вирізку від плівок. Покладіть в контейнер, залийте молоком і додайте лимонний сік. Залиште при кімнатній температурі приблизно на 10 хв., За цей час молоко згорнеться. Закрийте контейнер кришкою і приберіть в холодильник на 8 ч. Крок 2
Обсмажте горіхи на сухій сковороді, 5-7 хв. Пересипьте на рушник і добре потріть, щоб звільнити від шкірки. Пересипьте горіхи в блендер і подрібніть в крихту. Додайте вершкове масло і перемішайте. Перекладіть горіхове масло на плівку і щільно загорніть. Приберіть в холодильник на 2 ч. Крок 3 Дістаньте філе з маринаду і обсушити паперовими рушниками. Маринад збережіть. Посоліть і поперчіть м'ясо. Крок 4 Розігрійте в сковороді оливкове масло і обсмажте філе з усіх боків до золотистого кольору. Перекладіть у форму для запікання. Крок 5
Очистіть цибулю і часник і дрібно наріжте. Обсмажте до золотистого кольору в сковороді, де смажилося м'ясо. Влийте в сковороду маринад і прокип'ятіть 10 хв. Трохи посоліть і поперчіть. Залийте маринадом м'ясо і поставте в духовку, розігріту до 200 ° С. Зменшіть вогонь до 180 ° С і готуйте 1 ч. Крок 6 Готове м'ясо дістаньте з духовки, прикрийте фольгою і залиште на 10 хв. Потім наріжте порційними шматками. Подавайте з горіховим маслом і картопляним пюре.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!