Кращі народні рецепти. М'ясо x Інгредієнти
- печериці – 200 г
- масло оливкове – 2 ст.л.
- великі помідори – 200 г
- бездріжджове листкове тісто – 200 г
- часник – 2 зубчики
- свиняча шийка – 600 г
- яйце (жовток) – 1 шт.
- петрушка – 30 г
Покроковий рецепт приготування
М'ясо промити, обсушити і обсмажити до золотистої скоринки на оливковій олії протягом 2-3 хвилин з кожного боку. Прибрати з вогню і ненадовго відставити убік. Печериці з помідорами дрібно нарізати і відправити гаситися на середньому вогні на 5-7 хвилин. В кінці додати подрібнені петрушку і часник, ретельно перемішати. Тісто досить тонко розкачати. Викласти на тісто свинячу шийку, надрізати її з однієї зі сторін, зробивши кишеню. Покласти в кишеню начинку з томатів і шампіньйонів. Змастивши краю тесту яєчним жовтком, акуратно загорнути в нього м'ясо – так, щоб не було товстих швів і розривів тесту. Якщо залишилися надлишки тесту, їх краще обрізати. Запікати м'ясо 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!