Свинячий ошийок, тушкований в овочах

Просте і смачне блюдо зі свинини. За рахунок гасіння в соусі з перців і томатів-черрі просочується овочевим соком і стає ніжним і соковитим.

Інгредієнти

  • стейк зі свинячої шийки 500 г
  • різнокольорові томати-черрі 250 г
  • міні-перці 250 г
  • приправа “Італійські трави”
  • сіль
  • мелена паприка

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Стейки трохи відбити, посолити і обваляти в паприці.

Крок 2 Обсмажити з двох боків до рум’яної скоринки на сковороді.

Крок 3 Влити в сковороду трохи води, тушкувати стейки до випаровування води.

Крок 4 В цей час порізати перчики і черрі на однакові шматочки.

Крок 5 Коли випарується вода, всипати в сковороду черрі і перці. Тушкувати під кришкою.

Крок 6 Через 15 хвилин всипати італійські трави за смаком.

Крок 7 Ще через 10-15 хвилин, коли овочі вже перетворяться в соус, знімати з вогню і подавати. Господині на замітку

Цей рецепт найкраще підходить до товстих стейкам, то можна взяти і порційні стейки, тоді час приготування скорочується.

0/5 (0 Reviews)