Просте і смачне блюдо зі свинини. За рахунок гасіння в соусі з перців і томатів-черрі просочується овочевим соком і стає ніжним і соковитим.
Інгредієнти
- стейк зі свинячої шийки 500 г
- різнокольорові томати-черрі 250 г
- міні-перці 250 г
- приправа “Італійські трави”
- сіль
- мелена паприка
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Стейки трохи відбити, посолити і обваляти в паприці.
Крок 2 Обсмажити з двох боків до рум’яної скоринки на сковороді.
Крок 3 Влити в сковороду трохи води, тушкувати стейки до випаровування води.
Крок 4 В цей час порізати перчики і черрі на однакові шматочки.
Крок 5 Коли випарується вода, всипати в сковороду черрі і перці. Тушкувати під кришкою.
Крок 6 Через 15 хвилин всипати італійські трави за смаком.
Крок 7 Ще через 10-15 хвилин, коли овочі вже перетворяться в соус, знімати з вогню і подавати. Господині на замітку
Цей рецепт найкраще підходить до товстих стейкам, то можна взяти і порційні стейки, тоді час приготування скорочується.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!