Інгредієнти
- 2,5-4 кг свинячої лопатки на кістки зі шкірою
- 100 мл соєвого соусу
- 2 ст. л. цукру
- 1 ст. л. солі
- 1 ч. л. паприки
- 1 ч. л. кориці
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Надріжте шкіру на свинячий лопатки хрест-навхрест, не прорізаючи м'ясо. Крок 2 Прогрейте соєвий соус з цукром, сіллю, паприкою і корицею, щоб цукор і сіль розчинилися. Крок 3 Натріть цією сумішшю шкіру, а потім і м'ясо з усіх боків. Розігрійте духовку до 230 ° С. Покладіть м'ясо на решітку, встановлену в деко. Запікайте 20 хв. Зменшіть температуру духовки до 160 ° С і запікайте мінімум 4 ч, можна 6 ч. М'ясо повинно стати таким м'яким, що його можна буде їсти ложкою. Подавайте його з рисом, локшиною або в сендвічах.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!