Інгредієнти
- морква – 1 шт
- 1 ст. л. лікеру “Гран Марні”
- масло оливкове
- 2 стебла селери
- цибуля білий
- сік 1 апельсина
- 1,2 кг м'якоті свинячої лопатки
- по 2 гілочки розмарину і шавлії
- 17 свіжих кумкватов
- сіль, чорний мелений перець
- цукор – 1 ст.л.
- масло вершкове розм'якшене
Покроковий рецепт приготування
Розрізати 6 кумкватов навпіл, решта тонко нарізати кружальцями. Шавлія і розмарин вимити, обсушити, дрібно нарізати листочки (самі гілочки зберегти). Морква, селера і цибулю очистити, дрібно нарізати, перемішати. Свинину злегка відбити, викласти на неї половинки кумкватов, посипати рубаною зеленню шавлії і розмарину, приправити сіллю і перцем. Згорнути свинину в рулет, обв'язати кулінарним шпагатом. Покласти на деко, викласти поверх овочеву сумішшю і гуртки 6 кумкватов. Скропити оливковою олією і запікати в духовці при 200 & # 186; С, протягом 40 хв. Готове м'ясо вийняти з духовки, дати охолонути, зняти шпагат. Сік з дека процідити через сито, остудити, зняти жир. Вершкове масло розтопити в сковороді, злегка обсмажити залишилися кумквати, посипати цукром. Скропити лікером, підпалити. Коли вогонь згасне, влити в сковороду сік з дека, апельсиновий сік, покласти збережені гілочки шавлії і розмарину. Зняти з вогню, дати настоятися, потім гілочки видалити і подавати разом з м'ясом, нарізаним скибочками.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!