Смачний, легкий спосіб приготувати ніжну свинину
Рецепти здорових, корисних страв x Інгредієнти
- 800 г свинячої корейки
- 1 цибулина, нарізана
- 1 стакан яблучного сидру (або білого вина)
- сіль і перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Покласти свинячу корейку у велику латку для запікання. Посолити і поперчити. Крок 2
Зверху викласти скибочки яблук і нарізаний півкільцями цибулю. Крок 3 Залити все сидром або білим вином. Накрити кришкою і запікати 4-5 ч при температурі 100 С. Я запікала вночі. Крок 4 Свинину порізати скибочками і подавати, полив яблучним соусом. Господині на замітку
Можна також брати Тендерлойн або лопатку, шия буде жірновато
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!