Свинячої корейки з яблуками

Смачний, легкий спосіб приготувати ніжну свинину

свинячої корейки з яблуками

Рецепти здорових, корисних страв x Інгредієнти

  • 800 г свинячої корейки
  • 1 цибулина, нарізана
  • 1 стакан яблучного сидру (або білого вина)
  • сіль і перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Покласти свинячу корейку у велику латку для запікання. Посолити і поперчити. Крок 2

свинячої корейки з яблуками

Зверху викласти скибочки яблук і нарізаний півкільцями цибулю. Крок 3 Залити все сидром або білим вином. Накрити кришкою і запікати 4-5 ч при температурі 100 С. Я запікала вночі. Крок 4 Свинину порізати скибочками і подавати, полив яблучним соусом. Господині на замітку

Можна також брати Тендерлойн або лопатку, шия буде жірновато

0/5 (0 Reviews)