Свинячої корейки З карамелізуватися ЛУКОМ

Інгредієнти

  • сіль за смаком
  • чорний перець (горошини) – 0,5 ч .л.
  • цибуля ріпчаста – 5 великих шт.
  • бутони гвоздики – 0,5 ч.л.
  • свиняча корейка – 2 кг
  • цукор – 1 ст.л.
  • кардамон (коробочки) – 0,5 ч.л.
  • оцет винний білий – 2 ст.л.

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

М'ясо вимити, зрізати з його поверхні весь жир (зберегти його). Крок 2

Кардамон, гвоздику і чорний перець потовкти товкачем в ступці. Крок 3

свинячої корейки З карамелізуватися ЛУКОМ

тонким гострим ножем зробити на м'ясі з двох сторін надрізи у вигляді сітки глибиною приблизно 1 см. Натерти м'ясо сіллю і товченими спеціями. Розігріти духовку до 210 ° С. Свинину покласти в форму для запікання, накрити фольгою. Помістити в духовку на 45 хв. Зняти фольгу і готувати ще 35 хв. Крок 4

зрізаний жир дрібно порубати. Лук очистити і нарізати тонкими півкільцями. Подрібнений жир обсмажити на розпеченій сковороді до утворення шкварок, 6 хв. Додати нарізану цибулю і готувати на невеликому вогні, помішуючи, 10 хв. Влити оцет, готувати ще 5 хв. Всипати цукор, перемішати і зняти з вогню. Крок 5

свинячої корейки З карамелізуватися ЛУКОМ

Вийняти м'ясо з духовки, покласти зверху суміш цибулі і повернути в духовку ще на 15 хв. Готове м'ясо перекласти з форми на блюдо, накрити листом фольги і дати постояти 15 хв. Потім перекласти на велике блюдо і нарізати порційними шматками. Зверху викласти карамелізований лук. Як гарнір можна подати приготовані на пару овочі: цвітну капусту, броколі, стручкову квасолю і моркву.

0/5 (0 Reviews)