Свинячі відбивні з яблуками

Не потрібно чекати особливого приводу, щоб приготувати ці & nbsp; відбивні. Смачні та & nbsp; соковиті, вони будуть прекрасним вечерею в & nbsp; будні або відмінним частуванням в & nbsp; свята

Інгредієнти

  • 4 свинячі відбивні або шніцеля по 200 г кожен
  • 3 4 зелених яблука
  • 2 ст. л. коричневого цукру
  • 1 ч. л. часникового порошку
  • 1 ст. л. оливкового масла
  • 1/2 ч. л. свежемолотого чорного перцю
  • 1 ч. Л. солодкої паприки
  • 1 ч. л. пластівців чилі
  • 1 ч. л. дрібної морської солі

Для глазурі:

  • 1 стакан яблучного соку
  • 1/2 склянки білого вина
  • 1/4 склянки меду
  • 1 ст. л. діжонськой гірчиці
  • 1/2 ч. л. пластівців перцю чилі
  • 1/2 ч. л. солі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Свинячі відбивні з & nbsp; яблуками

Розпаліть вугілля, дочекайтеся , щоб він затягнувся білим попелом. Або розігрійте сковороду-гриль. Крок 2

Свинячі відбивні з & nbsp; яблуками

Приготуйте глазур. Налийте в сотейник яблучний сік і вино, додайте мед, гірчицю, сіль і пластівці чилі. Доведіть до кипіння і проваріть на середньому вогні 5 хв. Крок 3

Свинячі відбивні з & nbsp; яблуками

У невеликій мисці змішайте коричневий цукор, паприку і пластівці чилі, часниковий порошок, сіль і чорний перець. Ретельно перемішайте суміш виделкою. Влийте масло і ще раз добре перемішайте, у вас вийде густа паста. Крок 4 Свинячі відбивні промокніть насухо паперовим рушником, а потім натріть з усіх боків пряної пастою. Крок 5 Покладіть відбивні на грилі змастіть глазур'ю за допомогою пензлика. Смажте 6 хв., Переверніть і змастіть мясоглазурью з іншого боку. Готуйте 2 хв., Знову переверніть і змастіть глазур'ю. Продовжуйте смажити м'ясо, перевертаючи і змащуючи глазур'ю кожні 2 хв., До готовності, 5-7 хв. Крок 6 Паралельно з м'ясом приготуйте яблука. Розріжте їх навпіл, якщо великі -на чотири частини, видаліть кісточки. Змастіть зріз глазур'ю і покладіть на решітку гриля. Смажте яблука 5-6 хв., Не перегортаючи. В середині приготування ще раз змастіть зріз яблука глазур'ю.

0/5 (0 Reviews)