Свинячі відбивні з яблуками і гарбузом

Свинина ідеально поєднується з фруктами, легка солодкість в гарнір дуже вигідно підкреслює її смак. А поєднання солодкої гарбуза і ароматних яблук подвійно вдало.

Свинячі відбивні з & nbsp; яблуками і & nbsp; ГАРБУЗОМ

Інгредієнти

  • 4 свинячі відбивні на кісточках
  • 1 середня мускатна гарбуз вагою приблизно 800 г
  • 2 середніх яблука
  • 1-2 ст. л. коричневого цукру
  • 1/2 ч. л. меленої кориці
  • 1/2 ч. Л. сушеного розмарину
  • 1/2 ч. л. сушеного чебрецю
  • оливкова олія
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Очистіть гарбуз і яблука, наріжте кубиками зі стороною 1 см. Крок 2 У великій сковороді розігрійте масло на середньому вогні. Додайте яблука і гарбуз, перемішайте і смажте 3-4 хв. Всипте цукор, корицю і сіль і продовжуйте готувати ще 10 хв., Поки гарбуз і яблука не стануть м'якими. Крок 3 Відбивні приправте сіллю і перцем, посипте розмарином і чебрецем. Розігрійте сковороду з оливковою олією і обсмажте відбивні на середньому вогні з двох сторін до готовності, 7-10 хв. Крок 4 Перекладіть відбивні в сковороду з гарбузом і яблуками і прогрійте разом 2-3 хв.

0/5 (0 Reviews)