Свинячі відбивні з нектаринів

Свинячі відбивні з нектаринів

Інгредієнти

  • 8 свинячих відбивних
  • 3 зубчики часнику
  • 1 склянку свіжого апельсинового соку
  • 3 ст. л. оливкового масла
  • 1 ст. л. крупномолотого чорного перцю
  • 1 ч. л. меленого кумина
  • сіль

Для соусу:

  • 3 нектарина
  • 1 зелений гострий перчик
  • 0,5 цибулини
  • 1 зубчик часнику
  • 1 стакан курячого бульйону
  • 2 ст. л. рідкого меду
  • сік половини лимона
  • 1 ч. л. тертого кореня імбиру
  • 0,25 ч. Л. солі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 Свинячі відбивні з нектаринів

Часник очистити і роздавити. Змішати в мисці апельсиновий сік, масло, часник, кумін і перець. Крок 2

Свинячі відбивні з нектаринів

Відбивні вимити, обсушити і розкласти в один шар в неглибокій формі. Полити маринадом, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник мінімум на 2 год. Крок 3

Гострий перчик покласти на суху гарячу сковороду і обвуглити з усіх боків. Перекласти в пластиковий пакет на 5 хв. Потім очистити від шкірки, видалити насіння, м'якоть подрібнити. Крок 4

Свинячі відбивні з нектаринів

Нектарини вимити, обсушити, нарізати маленькими шматочками. Крок 5

Свинячі відбивні з нектаринів

Лук і часник очистити і подрібнити. Змішати в сотейнику нектарини, гострий перчик, цибуля, часник, мед, лимонний сік, бульйон, імбир і сіль. Довести суміш до кипіння, зменшити вогонь і варити 30 хв., Зрідка помішуючи. Крок 6

Свинячі відбивні з нектаринів

Розігріти сковороду-гриль. Вийняти відбивні з маринаду, промокнути паперовими рушниками і посолити за смаком. Викласти на сковороду і смажити 5 хв. Перевернути і готувати з іншого боку ще 7-8 хв., До рум'яної скоринки. Подати до столу відбивні разом з соусом.

0/5 (0 Reviews)