Інгредієнти
- 8 свинячих відбивних
- 1 л червоного апельсинового соку
- 2 ст. л. рослинного масла
- 2 ч. л. порошку чилі
- 1 стакан кетчупу
- 6 зубчиків часнику
- 0,25 склянки червоного винного оцту
- сіль
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 2 ст. л. цукру
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Змішати у великій мисці 4 ст. л. апельсинового соку, цукор, масло і чилі. Розлити соус по двом міцним пластиковим пакетам. Покласти в кожен по 4 свинячі відбивні, струснути, зав'язати горловину і помістити в холодильник мінімум на 4 год. Крок 2
Часник очистити і подрібнити. У сотейник влити сік, додати кетчуп, оцет і часник. Довести до кипіння. Зменшити вогонь і готувати 10 хв. Посолити. Крок 3
Розігріти гриль. Відбивні промокнути паперовими рушниками, приправити сіллю і перцем і обсмажити на грилі, по 12 хв. з кожного боку. Пензликом нанести на кожну відбивну тонкий шар приготованого соусу. Накрити відбивні фольгою і готувати ще 5 хв. Подавати з соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!