Свинячі відбивні з АПЕЛЬСИНОВИМ соусом

Свинячі відбивні з АПЕЛЬСИНОВИМ соусом

Інгредієнти

  • 8 свинячих відбивних
  • 1 л червоного апельсинового соку
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 2 ст. л. цукру

  • 2 ст. л. рослинного масла
  • 2 ч. л. порошку чилі
  • 1 стакан кетчупу
  • 6 зубчиків часнику
  • 0,25 склянки червоного винного оцту
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Змішати у великій мисці 4 ст. л. апельсинового соку, цукор, масло і чилі. Розлити соус по двом міцним пластиковим пакетам. Покласти в кожен по 4 свинячі відбивні, струснути, зав'язати горловину і помістити в холодильник мінімум на 4 год. Крок 2

Часник очистити і подрібнити. У сотейник влити сік, додати кетчуп, оцет і часник. Довести до кипіння. Зменшити вогонь і готувати 10 хв. Посолити. Крок 3

Свинячі відбивні з АПЕЛЬСИНОВИМ соусом

Розігріти гриль. Відбивні промокнути паперовими рушниками, приправити сіллю і перцем і обсмажити на грилі, по 12 хв. з кожного боку. Пензликом нанести на кожну відбивну тонкий шар приготованого соусу. Накрити відбивні фольгою і готувати ще 5 хв. Подавати з соусом.

0/5 (0 Reviews)