А кому м'яса з кашею? Ні, не гречку з тушонкою, а свинину з пшеничною кашею! Обов'язково доповніть блюдо салатом із зелених листя, з насінням і черрі – і буде вам ситний обід & nbsp; або вечерю.
Інгредієнти
- 4 свинячі відбивні на кісточці
- 1 стакан подрібненої пшениці (булгура)
- 150 мл вершків жирністю 20-30%
- 2 жовтки
- 50 мл білого сухого вина
- щіпка шафранових ниток
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Замочіть шафран в білому вині на 20 хв. Розігрійте духовку з грилем до 220 ° С. Злегка відбийте м'ясо і натріть сіллю і перцем з обох сторін. Надсекіте жир по краю відбивних. Покладіть відбивні в форму для запікання на лист і поставте під гриль. Запікайте по 5-7 хв. з кожного боку, в залежності від товщини м'яса. Крок 2 В каструлі доведіть до кипіння 2 склянки води, посоліть, всипте крупу і готуйте, помішуючи, поки не закипить. Закрийте кришкою і варіть на слабкому вогні, поки вся вода не вбереться. Крок 3 Тим часом перемішайте вершки з жовтками до однорідності. Влийте в крупу вино з шафраном і жовтки з вершками. Енергійно перемішайте, щоб колір розподілився рівномірно. Вимкніть вогонь, укрийте каструлю рушником і дайте трохи настоятися, 7-10 хв. Подавайте кашу гарячої, з відбивними.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!