Всі на пікнік! x Інгредієнти
- Свинячі ребра – 3 кг
- Червоний цибуля – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики
- Мед – 2 ст. л.
- Гвоздика – 7 шт.
- Перець горошком – 10 шт.
- Соєвий соус KIKKOMAN – 30 мл
- Томати у власному соку (або томатна паста) – 2 ст. л.
- Оцет яблучний – 10 мл
- Лимон – 1 шт.
- Салат радічіо – 1/2 шт.
- Баклажани – 2 шт.
- Пекінська капуста – 1/2 шт.
- Помідори черрі – 8 шт.
- Кунжут – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Свинячі ребра розрізати на порційні шматки. Крок 2
Приготувати маринад. У каструлі з'єднати соєвий соус, томати у власному соку, цибуля, гвоздику, перець і часник. Влити 1,5 л води. Варити суміш 5 хвилин. Крок 3
У киплячу суміш викласти ребра і варити їх 45 хвилин. Потім ребра дістати і дати стекти зайвої рідини. Крок 4
Маринад (нам потрібно приблизно 200 г), в якому варилися ребра процідити, додати до нього гірчицю, мед, оцет, сік половини лимона. Варити соус поки він не стане схожий по консистенції на сироп. Ребра обмазати отриманим соусом, а потім обсмажити їх по 3 хвилини з кожного боку. Частина соусу залишити для заправки салату! Крок 5
Баклажани нанизати на шампури і обсмажити до м'якості. Ще гарячі баклажани залити на пару хвилин холодною водою, а потім зняти з них шкірку. Крок 6
Нарізати баклажани на кубики. Крок 7
До баклажанів додати нарізані салат, капусту і помідори. Заправити салат соусом. Крок 8
Подати ребра разом з салатом. Смачного! Господині на замітку
Люблю цей рецепт за простоту в приготуванні. Ребра майже готові, залишається тільки їх трохи обсмажити більше для краси, напевно. Салат хороший, а з соусом взагалі краса! Добре, що у нас з'явилася мода на соєвий соус, це здорове харчування і величезний асортимент страв, соусів і закусок.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!