Свинячі реберця З ПЕРСИКАМИ

свинячі реберця З ПЕРСИКАМИ

Інгредієнти

  • 1,8 кг свинячих реберець
  • 4 ст. л. рослинного масла
  • 2 ст. л. соусу чілі
  • 0,5 ч. л. соусу табаско
  • 4 стиглих персика
  • 2 ст. л. персикового джему
  • 60 г коричневого цукру
  • 0,75 ч. л. меленого запашного перцю
  • сіль, чорний мелений перець

Покроковий рецепт приготування

крок 1

свинячі реберця З ПЕРСИКАМИ

Реберця розрубати на порції по 2 штуки, залити водою. Варити 1 ч. Змішати соус чилі, коричневий цукор, перець і соус табаско. Посолити і поперчити за смаком. Крок 2

свинячі реберця З ПЕРСИКАМИ

Персики вимити, розрізати навпіл. Кісточки видалити. У сковороду покласти персики, попередньо змастивши їх джемом, і обсмажити з двох сторін, 5 хв. Крок 3

Реберця обсмажити в розігрітій олії до золотистої скоринки, часто повертаючи і змащуючи соусом, 15 хв. Додати персики і прогріти 2-3 хв.

0/5 (0 Reviews)