Інгредієнти
- 1,8 кг свинячих реберець
- 4 ст. л. рослинного масла
- 2 ст. л. соусу чілі
- 0,5 ч. л. соусу табаско
- 4 стиглих персика
- 2 ст. л. персикового джему
- 60 г коричневого цукру
- 0,75 ч. л. меленого запашного перцю
- сіль, чорний мелений перець
Покроковий рецепт приготування
крок 1
Реберця розрубати на порції по 2 штуки, залити водою. Варити 1 ч. Змішати соус чилі, коричневий цукор, перець і соус табаско. Посолити і поперчити за смаком. Крок 2
Персики вимити, розрізати навпіл. Кісточки видалити. У сковороду покласти персики, попередньо змастивши їх джемом, і обсмажити з двох сторін, 5 хв. Крок 3
Реберця обсмажити в розігрітій олії до золотистої скоринки, часто повертаючи і змащуючи соусом, 15 хв. Додати персики і прогріти 2-3 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!