Інгредієнти
- 2 пластини свинячих ребер по 700 г кожна
- 1,5 склянки ожини
- 1/4 склянки меду
- 1/4 склянки томатного соусу
- 1/4 склянки коричневого цукру
- 3 см кореня імбиру
- 1 зубчик часнику
- 1 ч. Л. свежемолотого чорного перцю
- 1/2 ч. л. пластівців перцю чилі
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для маринаду покладіть ожину в блендер, додайте очищений імбир і часник і подрібніть. Потім додайте коричневий цукор, мед, томатний соус і спеції і добре збийте. Перелийте суміш в каструлю і варіть на повільному вогні, помішуючи, 10-12 хв., Поки маринад не загусне. Крок 2 Розігрійте сковороду-гриль і обсмажте ребра, по 5 хв. з кожного боку. Крок 3 Змастіть ребра маринадом і перекладіть у форму для запікання. Поставте в духовку, розігріту до 180 ˚С, і запікайте 30 хв. Крок 4 Вийміть форму з духовки і прикрийте фольгою на 10 хв. Наріжте ребра на порційні шматки і подавайте до столу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!