Інгредієнти
- перець – за смаком
- гострий кетчуп – 4 ст. л.
- паприка мелена – 2 ст. л.
- сіль – за смаком
- грудинка свиняча – 1,5 кг
- масло рослинне – 100 мл
- мед – 4 ст. л.
- оцет винний червоний – 4 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Грудинку вимити, обсушити, нарізати шматками по 2 ребра. Закип'ятити в каструлі підсолену воду, покласти в неї реберця. Ще раз довести до кипіння, після чого готувати на невеликому вогні без кришки 30 хв. Зняти з вогню. Дати охолонути в бульйоні. Крок 2
Перемішати в мисці до однорідності кетчуп, мед, паприку, оцет і масло. Додати сіль і перець. Крок 3
Викласти ребра на решітку. Поставити її в піддон, наповнений на 1 см водою, змастити приготованою заправкою. Запікати в розігрітій до 220 ° С духовці 15 хв., Під час приготування один раз перевернути.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!