Інгредієнти
- масло вершкове – 1 ст. л.
- 2 ст. л. міцної гірчиці
- 100 г густих вершків
- або сметани
- 100 г тертого сиру “грюйер” або “пармезан”
- 1 ст. л. рафінованої олії
- перець
- 4 сирі відбивні на реберцях
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Розігріти вершкове і рослинне масло на сковороді. З відбивних зрізати жир, викласти відбивні на сковороду і злегка обсмажити, по 3 хвилини з обох сторін, зменшити вогонь і смажити ще по 6 хвилин з кожного боку. Посолити і поперчити за смаком. Змішати сир, вершки і гірчицю. Розігріти гриль. Залити свинину сирним соусом, посипати тертим сиром і запікати під грилем, поки сир не підрум'яниться.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!