Інгредієнти
- 1 свиняча ніжка з шкірою
- 200 г коричневого цукру
- 250 мл темного пива
- сіль
- мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Шкіру на ніжці надріжте ромбами і натріть сіллю і перцем. Розігрійте духовку до 180 ˚ С. Викладіть ніжку м'якоттю вниз на решітку, під решітку деко для збору жиру. Запікайте 1 год 40 хв. Крок 2 Поки готується ніжка, приготуєте глазур. У сотейнику змішайте темне пиво з коричневим цукром, доведіть суміш до кипіння і Уваров, 10 хв. Крок 3 Запечену ніжку змастіть 1/3 глазурі, поверніть в духовку на 5 хв. Повторіть ще два рази процедуру. Готової ніжці дайте відпочити 5-10 хв. Подавайте з гарніром з тушкованої кислої капусти і відвареною картоплею.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!