Інгредієнти
- свиняча вирізка – 900 г
- сіль – за смаком
- цибулина – 1 шт
- сир з блакитною пліснявою – 100 г
- масло вершкове – 50 г
- бекон – 6 смужок
- петрушка нарізана – 2 ст. л.
- цедра і сік лимона
- яйце – 1 шт
- яблуко – 3 шт
- білі хлібні крихти – 180 г
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Лук очистити, дрібно нарізати і обсмажити в половині розігрітого вершкового масла, 5 хв. Сир розкришити, змішати з цибулею, цедрою і соком лимона, петрушкою, хлібними крихтами і яйцем. На вирізці зробити глибокий поздовжній розріз. Посолити, поперчити за смаком. Крок 2
Вкласти в розріз начинку. Обернути м'ясо скибочками бекону, обв'язати мотузкою і помістити в форму, змащену маслом. Запікати в розігрітій до 180 ° С духовці 1 ч. Крок 3
Яблука вимити, розрізати кожне на 8 частин, видалити серцевину. Обсмажити скибочки в вершковому маслі, 5-6 хв. Подати до свинини.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!