За сучасними стандартами безпеки свинина вважається досить приготовленої, якщо внутрішня температура досягла 65 & ndash; 68 & deg; С. При цій температурі на розрізі вона залишається рожевою. Спробуйте & ndash; так набагато смачніше, ніж повна прожарка!
Інгредієнти
- 1,2 кг свинячої вирізки
- 1 ч. л. меленої паприки
- 400 г глив
- 2 ст. л. соусу Устричний від Sen Soy
- топлене масло
- чебрець для подачі
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Обсушіть вирізку паперовими рушниками, натріть паприкою , сіллю і перцем, загорніть в плівку і покладіть в холодильник на 4 год. За 30 хв. до приготування вийміть і доведіть до кімнатної температури. Крок 2 Обсмажте вирізку в маслі на середньому вогні до рум'яної скоринки з усіх боків. Викладіть на тарілку, прикрийте фольгою і дайте полежати 10 хв. Крок 3 У глив видаліть жорсткі ніжки, великі капелюшки розрізати навпіл, дрібні і середні залиште як є. Додайте трохи масла в сковороду, де смажилася свинина, обсмажте на сильному вогні гливи, 2 хв., Зніміть з вогню. Крок 4 Змішайте устричний соус з 3 ст. л. води, полийте гливи. Розріжте м'ясо поперек а шматочки товщиною 2 см, покладіть до глива, поперчіть, перемішайте, доведіть на сильному вогні до кипіння і через 1 хв. подавайте, посипавши листочками чебрецю.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!