Свиняча вирізка В ГЛАЗУРІ з сидру і гірчицею

свинячої вирізки В ГЛАЗУРІ з сидру і гірчицею

Інгредієнти

  • 1 свиняча вирізка
  • 1/2 склянки яблучного сидру
  • 2 ст. л. яблучного оцту
  • 1 ст. л. гірчиці із зернятками
  • 10-15 листочків розмарину
  • 3 ст. л. вершкового масла
  • 1 ст. л. оливкового масла
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Розігрійте духовку до 200 ° С. Крок 2

свинячого ВИРІЗКОЮ В ГЛАЗУРІ з сидру і гірчицею

У невеликій мисці змішайте сидр, оцет і гірчицю. Крок 3 Зачистіть свинячу вирізку від жиру, зріжте плівки. Промокніть свинину паперовими рушниками. Крок 4

свинячого ВИРІЗКОЮ В ГЛАЗУРІ з сидру і гірчицею

Дрібно порубати листочки розмарину, змішайте з сіллю і перцем. Натріть сумішшю вирізку. Крок 5

свинячої вирізки В ГЛАЗУРІ з сидру І гірчиця

У великій вогнетривкої сковороді розігрійте на середньому вогні 1 ст. л. вершкового масла і оливкову олію. Покладіть свинину і обсмажте з усіх боків до рум'яної скоринки, по 2-3 хв. з кожного боку. Крок 6 Поставте сковороду з вирізкою в духовку і смажте 12-15 хв., До готовності. Перекладіть вирізку на тарілку. Крок 7 Сковороду, в якій готувалося м'ясо, поставте на середній вогонь. Крок 8

свинячої вирізки В ГЛАЗУРІ з сидру і гірчиця

Додайте суміш гірчиці, оцту і сидру і решту 2 ст. л. вершкового масла. Доведіть до кипіння, часто помішуючи лопаткою, а потім поставте свинину в сковороду. Крок 9

свинячого ВИРІЗКОЮ в ГЛАЗУРІ з сидру і гірчицею

Нахиліть сковороду, щоб глазур зібралася на дні і, зачерпує суміш ложкою, поливайте м'ясо протягом 2 хв. Крок 10

свинячого ВИРІЗКОЮ В ГЛАЗУРІ з сидру і гірчицею

Зніміть сковороду з вогню і залиште свинину, прикривши фольгою на 5 хв. Крок 11 Наріжте вирізку скибочками, перекладіть на блюдо і полийте залишками глазурі зі сковороди. Подавайте до столу.

0/5 (0 Reviews)