Інгредієнти
- рулька свиняча – 2 шт
Для маринаду:
- кмин – 1/3 ч. л.
- чебрець – 1/3 ч. л.
- пиво світле – 2 л
- часник – 3 – 4 зубчка
- лист лавровий – 3-4 шт
- майоран – 1/3 ч. Л.
- сіль, перець
- чорний перець (горошини)
- орегано – 1/3 ч. л.
- розмарин – на кінчику ножа
- цибуля ріпчаста – 2 шт
- гірчиця – 2 ч. Л.
Покроковий рецепт приготування
Рульку помити і замочити в холодній воді на ніч. Злити воду, якщо необхідно почистити. Залити пивом, додати всі спеції: чебрець, орегано, кмин, майоран, розмарин, перець, цибулю – нарізаний півкільцями, часник – нарізаний крупно, сіль. Залишити маринуватися в пиві на добу в холодному місці. Через добу поставити варитися рульку прямо в маринаді. Варити години 3-4 на дуже повільному вогні до м’якого стану. У процесі варіння у міру википання рідини я доливала потроху окріп. Відварну рульку нашпигувати часником, змастити гірчицею і полити пивом. Запікати в духовці приблизно 1-1,5 години, при цьому, не забуваючи поливати періодично пивом. Подавати з тушкованою капустою (в ідеалі звичайно з квашеної, але зараз ще не сезон такий капусти, тому подавала зі свіжої) ну і звичайно з пивом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!