Інгредієнти
- сира свиняча рулька з шкірою вагою 1,8-2 кг
- сіль, мелений чорний перець
- тушкована капуста або картопля для подачі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Розігрійте духовку до 125 ° С. Застеліть деко фольгою, зверху встановіть решітку. Свинячу рульку натріть з усіх боків сіллю і перцем і покладіть на великий лист пергаментного паперу. Перенесіть рульку в духовку і покладіть на пергаменті на решітку. Запікайте 5-5,5 ч, поки ніж або вилки будуть легко проколювати м'ясо. Крок 2 Дістаньте свинину з духовки і накрийте фольгою. Залиште при кімнатній температурі на 30 хв. Крок 3 Розігрійте духовку до 250 ° С. Поверніть свинину в духовку і смажте, повертаючи рульку кожні 5 хв., Поки шкіра не стане хрусткою, всього близько 20 хв. Вийміть рульку, прикрийте фольгою і залиште на 15 хв. Подавайте рульку з тушкованою кислою капустою або картоплею.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!