Інгредієнти
- 200 г свинячої очеревини на шкірі
- 1 невеликий ананас
- 2 запечених червоних перцю
- 1 ч. л. крохмалю
- 2 ст. л. оливкового масла
- сіль
Для соусу:
- 1 л курячого бульйону
- 5 см свіжого кореня імбиру
- 0,5 склянки цукру
- 2 ст. л. рибного соусу
- 3 ст. л. темного соєвого соусу
- 1 ст. л корейської гострої соєвої пасти
- 4 зірочки бадьяна
- 2 ст. л. чорного перцю горошком
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 4 зубчики часнику
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Всі інгредієнти для соусу з 0,5 л води нагріти в сотейнику до розчинення цукру і покласти очеревину, повністю зануривши в рідину. Томити, поки не стане м'якою, 2,5-3 ч. Остудити, тонко нарізати і обсмажити на сковороді до хрускоту. Крок 2 Соус уварити і додати змішаний з 1 ч. Л. води крохмаль. Крок 3 Ананас очистити, тонко нарізати і обсмажити на грилі, змастивши оливковою олією з сіллю. Нарізати такими ж шматками, як очеревину. Так само нарізати запечений очищений перець. Крок 4 Налити в тарілку соус, викласти в нього, чергуючи, шматки очеревини, ананаса і перцю.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!