Якщо вам не хочеться чекати поки розморожується м'ясо, а потім доводиться його ще обробляти. Тоді хочу запропонувати вашій увазі цей рецепт. По ньому ви зможете швидко і просто приготувати смачний суп.
Інгредієнти
- шинка-150 г
- морква-1 шт.
- цибуля 1 шт.
- картопля-3-4 шт.
- часник-1 зубчик
- супова приправа-1 ст . л.
- вода-1,5 л.
- Сіль за смаком
- сухарики-50 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Обсмажуємо на режимі “Жарка” 10 хвилин морква, цибуля і порізану невеликими шматочками шинку. Крок 2 Додаємо картоплю порізану кубиками. Крок 3 Заливаємо все водою, добре перемішуємо, солимо і приправляємо. Крок 4 Закриваємо кришку мультиварки і вибираємо режим “Суп” час готування 60 хвилин. Крок 5 Після сигналу вимикаємо мультиварку і наполягаємо 15 хвилин при закритій кришці. Корисна порада
Щоб суп отримав більш насичений аромат раджу додати курячої приправи або бульйонних кубиків.
Господині на заміткуПри подачі на стіл в кожну порцію додаємо сухарики.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!