СУП З ЛОКШИНОЮ & QUOT; Удона & QUOT; І СВИНИНОЮ

СУП З ЛОКШИНОЮ & amp; QUOT; Удон & amp; QUOT; І СВИНИНОЮ

Інгредієнти

  • сіль
  • часник – 2-3 зубчики
  • цибуля зелена
  • цукор – 1 ст. л.
  • кунжутне насіння – 1 ст. л.
  • соєвий соус
  • яйця – 2 шт.
  • цибуля ріпчаста білий – 1 велика цибулина
  • свинина (шийка) – 300 г
  • локшина “Удон” – 1 пачка
  • вино біле сухе – 80 мл
  • імбир (маринований або свіжий)
  • морква – 2 шт.
  • цибуля-порей (стебло) – 1 шт.

Покроковий рецепт приготування

Закип'ятити воду, посолити. Свинину (шийка) нарізати тонкими скибочками шириною 1-2 мм, покласти в киплячу воду і додати чорний крупно мелений перець. Овочі нарізати тонкою соломкою: морква, цибуля і цибуля-порей. Розігріти сковороду вок, налити трохи рослинного масла, порізати часник і обсмажити трохи, далі додати нарізані овочі і обсмажити, додати насіння кунжуту, зелена цибуля і імбир, також додати чайну ложку соєвого соусу і 1/2 ст. л. цукру. Досмажити овочі до готовності. Коли свинячий бульйон готовий, помістити в бульйон обсмажені овочі і локшину удон, варити 5-7 хв. Збити яйця з 1/2 столової ложки цукру, додати білого вина і трохи соєвого соусу. Розігріти сковороду з товстим дном, розтопити вершкове масло, вилити яєчну суміш на сковороду так, щоб суміш розлилася по всій поверхні сковороди і вийшов дуже тонкий млинець з омлету. Омлет зняти з вогню і порізати довгими смужками шириною 1 см, додати омлет в суп. Порізати пір'я зеленої цибулі (навскоси) і посипати суп.

0/5 (0 Reviews)