Інгредієнти
- сіль
- часник – 2-3 зубчики
- цибуля зелена
- цукор – 1 ст. л.
- кунжутне насіння – 1 ст. л.
- соєвий соус
- яйця – 2 шт.
- цибуля ріпчаста білий – 1 велика цибулина
- свинина (шийка) – 300 г
- локшина “Удон” – 1 пачка
- вино біле сухе – 80 мл
- імбир (маринований або свіжий)
- морква – 2 шт.
- цибуля-порей (стебло) – 1 шт.
Покроковий рецепт приготування
Закип'ятити воду, посолити. Свинину (шийка) нарізати тонкими скибочками шириною 1-2 мм, покласти в киплячу воду і додати чорний крупно мелений перець. Овочі нарізати тонкою соломкою: морква, цибуля і цибуля-порей. Розігріти сковороду вок, налити трохи рослинного масла, порізати часник і обсмажити трохи, далі додати нарізані овочі і обсмажити, додати насіння кунжуту, зелена цибуля і імбир, також додати чайну ложку соєвого соусу і 1/2 ст. л. цукру. Досмажити овочі до готовності. Коли свинячий бульйон готовий, помістити в бульйон обсмажені овочі і локшину удон, варити 5-7 хв. Збити яйця з 1/2 столової ложки цукру, додати білого вина і трохи соєвого соусу. Розігріти сковороду з товстим дном, розтопити вершкове масло, вилити яєчну суміш на сковороду так, щоб суміш розлилася по всій поверхні сковороди і вийшов дуже тонкий млинець з омлету. Омлет зняти з вогню і порізати довгими смужками шириною 1 см, додати омлет в суп. Порізати пір'я зеленої цибулі (навскоси) і посипати суп.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!