Суп з фрикадельками по-іспанськи

Суп з фрикадельками по-іспанськи

Інгредієнти

  • морква середнього розміру – 2 шт.
  • рис – 0,25 склянки
  • яйце – 1 шт.
  • помідор середнього розміру – 5 шт.
  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • велика цибулина – 1 шт.
  • заморожена зелена квасоля – 200 г
  • нарізані листя м'яти – 1 ст. л.
  • яловичина (фарш) – 400 г
  • сушений орегано – 1 ч. Л.
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> часник – 2 зубчики
  • сіль – за смаком
  • гострий червоний перчик – 0,5 шт.
  • нарізана петрушка – 1 ст. л.
  • паста томатна – 1 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Приготувати фрикадельки. Рис промити і перемішати з фаршем і яйцем. Додати сіль, перець, подрібнену м'яту і петрушку. Масу добре вимісити. Вологими руками сформувати з неї невеликі фрикадельки. Крок 2

Суп з фрикадельками по-іспанськи

Цибулю, моркву і часник очистити, дрібно нарізати. У каструлі з товстим дном розігріти олію, покласти цибулю і смажити 5 хв. Додати часник і готувати 1 хв. Крок 3

Суп з фрикадельками по-іспанськи

На помідорах зробити хрестоподібні надрізи. Опустити на 1 хв. в окріп, потім обдати холодною водою. Зняти шкірку, м'якоть нарізати шматочками. Крок 4

Суп з фрикадельками по-іспанськи

Влити в каструлю з цибулею 1,5 л гарячої води, додати помідори, томатну пасту, моркву і нарізану на невеликі шматочки квасоля. Довести до кипіння і варити 8 хв. Крок 5

Суп з фрикадельками по-іспанськи

Додати фрикадельки, акуратно перемішати і варити на повільному вогні 20 хв. Крок 6

Гострий перчик очистити від насіння, тонко нарізати і покласти в каструлю. Посипати суп орегано, приправити за смаком сіллю і перцем, варити ще 5 хв.

0/5 (0 Reviews)