Інгредієнти
- морква середнього розміру – 2 шт.
- рис – 0,25 склянки
- яйце – 1 шт.
- помідор середнього розміру – 5 шт.
- масло рослинне – 2 ст. л.
- велика цибулина – 1 шт.
- заморожена зелена квасоля – 200 г
- нарізані листя м'яти – 1 ст. л.
- яловичина (фарш) – 400 г
- сушений орегано – 1 ч. Л. < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> часник – 2 зубчики
- сіль – за смаком
- гострий червоний перчик – 0,5 шт.
- нарізана петрушка – 1 ст. л.
- паста томатна – 1 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготувати фрикадельки. Рис промити і перемішати з фаршем і яйцем. Додати сіль, перець, подрібнену м'яту і петрушку. Масу добре вимісити. Вологими руками сформувати з неї невеликі фрикадельки. Крок 2
Цибулю, моркву і часник очистити, дрібно нарізати. У каструлі з товстим дном розігріти олію, покласти цибулю і смажити 5 хв. Додати часник і готувати 1 хв. Крок 3
На помідорах зробити хрестоподібні надрізи. Опустити на 1 хв. в окріп, потім обдати холодною водою. Зняти шкірку, м'якоть нарізати шматочками. Крок 4
Влити в каструлю з цибулею 1,5 л гарячої води, додати помідори, томатну пасту, моркву і нарізану на невеликі шматочки квасоля. Довести до кипіння і варити 8 хв. Крок 5
Додати фрикадельки, акуратно перемішати і варити на повільному вогні 20 хв. Крок 6
Гострий перчик очистити від насіння, тонко нарізати і покласти в каструлю. Посипати суп орегано, приправити за смаком сіллю і перцем, варити ще 5 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!