Інгредієнти
- 20 г рису
- 69 г картоплі
- 450 г овочевого бульйону
- 56 г яловичини
- 12 г ріпчастої цибулі
- 12 г моркви
- щіпка солі
- 10 мл води
- 8 г пшеничного хліба
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Приготуйте фрикадельки . Прокрутіть м'ясо через м'ясорубку (з дрібними гратами) разом із заздалегідь розмоченого у воді хлібом. Добре перемішайте, посоліть. Крок 2 З готового фаршу сформуйте маленькі кульки (діаметром 2-3 см), приберіть їх в холодильник на 10-15 хв. Крок 3 Рис відварити майже до готовності в злегка підсоленій воді. Крок 4 Цибулю і моркву наріжте маленькими кубиками. Картопля – середніми. Крок 5 Доведіть до кипіння овочевий бульйон, додайте нарізані овочі і варіть 5-7 хвилин. Потім додайте рис і фрикадельки, варіть до готовності (приблизно 10 хв). Дайте супу настоятися.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!