СУП Менестрье Круд

Менестрье крудіте – блюдо & nbsp; іспанської кухні. Суп готується з великою кількістю овочів і м'яса. В обід Менестрье крудіте замінить і перше, і друге – такий цей суп густий, наваристий, ситний і смачний. & Nbsp;

Інгредієнти

  • теляча ніжка – 1 шт.
  • свинячі ніжки – 2 шт.
  • 1 шматок сирокопченого бекону вагою – 800 г
  • шпинат – 50 г
  • морква велика – 2 шт.
  • картопля – 2 шт.
  • ріпа – 2 шт.
  • часник – 4 зубчики
  • стручкова квасоля – 100 г
  • маслини без кісточок – 100 г
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Ніжки ретельно вимити, покласти в каструлю разом з беконом, влити 4 л води, довести до кипіння. Зняти піну, зменшити вогонь, приправити сіллю і варити під кришкою 4 ч. Перекласти бекон і ніжки в миску, накрити і відставити. Бульйону дати охолонути. Крок 2

СУП Менестрье Круд

Зняти з остиглого бульйону піднявся на поверхню жир. Повернути на вогонь і уварюють, поки кількість рідини не зменшиться вдвічі. З ніжок зняти м'ясо з кістки і нарізати його кубиками зі стороною приблизно 2 см. Крок 3

Шпинат вимити і опустити на 30 сек. в киплячу воду. Відразу ж перекласти в миску з крижаною водою. У блендері подрібнити шпинат в пюре. Крок 4

Морква, картопля, ріпу і часник очистити. Часник подрібнити, овочі нарізати маленькими кубиками. Квасоля вимити і нарізати невеликими шматочками. Маслини нарізати кільцями. Покласти в уварений бульйон всі овочі, крім часнику і маслин, готувати 10 хв. Крок 5

СУП Менестрье Круд

Додати нарізане м'ясо, готувати 4 хв. Крок 6

СУП Менестрье Круд

Додати шпінатовое пюре і маслини, довести до кипіння і відразу ж зняти з вогню. Посолити, поперчити за смаком, додати подрібнений часник і залишити під кришкою на 10 хв. Господині на замітку

ДО РЕЧІ Столові оливки і маслини є високопоживним продуктом зі збалансованим вмістом жирів, основу яких складає мононенасичених олеїнова кислота. Вживання оливок і маслин забезпечує організм незамінними жирними кислотами, клітковиною, вітамінами і мінералами. Крім того, вони дуже легко засвоюються організмом.

0/5 (0 Reviews)