Інгредієнти
Для бульйону
- 1 велика цесарка
- 1 велика морквина
- 1 середня цибулина
- 1 стебло цибулі порею , тільки зелена частина
Для паппарделле
- 400 г борошна
- 150 г манки дрібного помелу
- 10 жовтків яєць цесарки
- 200 г руколи
- 30 г оливкової олії «екстра вірджин»
- сіль
Для супу
- 1 невеликий корінь селери
- 1 стебло цибулі порею, тільки біла частина
- 1 середня морквина
- топлене масло
- оливкова олія« екстра вірджин »
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Покладіть цесарку у велику каструлю, залийте 3,8 л холодної води, доведіть до кипіння, посоліть, зніміть піну. Морквину і цибулину розріжте навпіл, додайте до цесарки. Зелену частину порею розріжте уздовж, промийте від піску, додайте в каструлю. Варіть на мінімальному вогні, без галасу, 1,5 години. Потім вийміть цесарку і зніміть м'ясо з кісток. Бульйон процідіть (овочі не знадобляться). Крок 2 Для паппарделле змішайте борошно з манкою і сіллю, додайте жовтки, замісити тісто. Збийте блендером рукколу з оливковою олією, додайте в тісто і дуже ретельно вимісити. Загорніть тісто в плівку і залиште на 30 хвилин. Крок 3 Тим часом для супу почистіть моркву і селеру, наріжте тонкою соломкою. Порей промийте від піску, також наріжте тонкою соломкою. Обсмажте овочі в оливковій олії до м'якості. Шматки цесарки обсмажте в топленому маслі до легкої рум'яної скоринки. Залийте овочі з цесаркою бульйоном і залиште на мінімальному вогні, щоб суп швидше наполягав, а не кипів. Крок 4 Розділіть тісто на кілька невеликих шматків і розкачати в тонкі (3 мм) довгі пласти за допомогою машинки для пасти або качалкою на присипаної борошном поверхні. Наріжте широкими стрічками – паппарделле. У великій каструлі доведіть до кипіння 3-4 літри води, опустіть туди паппарделле буквально на 1,5 хвилини. Потім перекладіть в суп і варіть до готовності пасти, ще 2-3 хвилини. Посоліть, поперчіть і подавайте суп гарячим. До речі
Відварювати паппарделле в киплячій воді перед тим, як класти їх у суп, потрібно для того, щоб бульйон залишився прозорим, що не замутненим борошном, в якій розкочувалася паста.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!