Інгредієнти
- 300 г копчених свинячих реберець
- 300 г квашеної капусти
- 1 цибулина
- 3 ст. л. сушених грибів
- 3 ст. л. рису
- зелень
Покроковий рецепт приготування
Реберця і гриби залити 1, 5 л води і варити 30 хв. Паралельно на сковороді обсмажити дрібно нарізану цибулину, викласти капусту, влити трохи води і тушкувати до м'якості.
У бульйон покласти рис і капусту з цибулею. Довести до кипіння, в аріть 15-20 хв., Приправивши зеленню.
Подавати зі житнім хлібом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!