Суп із сочевиці з фрикадельками

суп із сочевиці з фрикадельками

суп із сочевиці з фрикадельками

Інгредієнти

  • 150 г червоної сочевиці
  • масло вершкове – 2 ст. л.
  • лист лавровий
  • часник – 2 зубчики
  • 1 л овочевого або м'ясного бульйону
  • 200 г рису
  • 1 ст. л. панірувальних сухарів
  • 1 свіжий червоний перчик чилі
  • яйце – 1 шт
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient">сіль, мелений перець

  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина
  • 1 стебло селери
  • базилік
  • по щіпці цукру і тертого мускатного горіха
  • 1 цибуля-порей, тільки біла частина
  • 300 г яловичого фаршу
  • по 1 гілочці чебрецю і орегано
  • мелена паприка

Покроковий рецепт приготування

Лук і часник очистити, подрібнити. Порей промити, очистити, нарізати кружальцями. Чилі розрізати уздовж, видалити насіння, подрібнити. Вершкове масло розтопити в каструлі, обсмажити цибулю і часник до прозорості. Покласти порей, чилі і сочевицю, злегка обсмажити все разом. Влити бульйон, додати лавровий лист, чебрець, орегано, довести до кипіння. Готувати на середньому вогні 10-15 хв. Приправити сіллю, перцем, мускатним горіхом, цукром і паприкою. М'ясний фарш перемішати з яйцем і сухарями, приправити сіллю, перцем і паприкою. Сформувати з фаршу фрикадельки, опустити в киплячий суп і варити 8 хв. Додати в суп відварений рис, прогріти, перевірити на приправи і подати, прикрасивши базиліком.

0/5 (0 Reviews)