Інгредієнти
- 150 г червоної сочевиці
- масло вершкове – 2 ст. л.
- лист лавровий
- часник – 2 зубчики
- 1 л овочевого або м'ясного бульйону
- 200 г рису
- 1 ст. л. панірувальних сухарів
- 1 свіжий червоний перчик чилі
- яйце – 1 шт
- цибуля ріпчаста – 1 цибулина
- 1 стебло селери
- базилік
- по щіпці цукру і тертого мускатного горіха
- 1 цибуля-порей, тільки біла частина
- 300 г яловичого фаршу
- по 1 гілочці чебрецю і орегано
- мелена паприка
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient">сіль, мелений перець
Покроковий рецепт приготування
Лук і часник очистити, подрібнити. Порей промити, очистити, нарізати кружальцями. Чилі розрізати уздовж, видалити насіння, подрібнити. Вершкове масло розтопити в каструлі, обсмажити цибулю і часник до прозорості. Покласти порей, чилі і сочевицю, злегка обсмажити все разом. Влити бульйон, додати лавровий лист, чебрець, орегано, довести до кипіння. Готувати на середньому вогні 10-15 хв. Приправити сіллю, перцем, мускатним горіхом, цукром і паприкою. М'ясний фарш перемішати з яйцем і сухарями, приправити сіллю, перцем і паприкою. Сформувати з фаршу фрикадельки, опустити в киплячий суп і варити 8 хв. Додати в суп відварений рис, прогріти, перевірити на приправи і подати, прикрасивши базиліком.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!