Квасолевий суп з реберцями або ковбасками – звичне поєднання, але в нашому випадку в справу вступає ще й фенхель. Навіщо? Він відмінно хрумтить і & nbsp; надає супу свіжу пряну ноту. Спробуйте і повідомте нам свої враження.
Інгредієнти
- свинячі ковбаски – 4 шт.
- цибуля дрібний – 1 шт.
- часник – 2 зубчики
- масло рослинне – 4 ст. л.
- консервована біла квасоля – 300 г
- шпик – 50 г
- бульйон м'ясний – 1 л
- фенхель – 1 бульба
- капуста савойська – 400 г
- твердий витриманий сир, краще пармезан, для подачі
- сіль і мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Ковбаски нарізати шматочками, цибулю – півкільцями, часник – скибочками. Обсмажити ковбаски і цибулю в каструлі з розігрітим маслом, 10 хв. Крок 2
Квасоля промити і додати до ковбасок разом з часником і нарізаним кубиками шпиком. Влити бульйон, довести до кипіння і варити 15 хв. Крок 3
фенхель нарізати кубиками. Капусту нашаткувати. Додати в суп фенхель, капусту, сіль і перець, варити ще 7-10 хв. Можна подати до столу, посипавши тертим пармезаном.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!