Сухарики ПО-ФІНСЬКИ

сухарики ПО-ФІНСЬКИ

Інгредієнти < ul>

  • пучок кропу
  • шинка – 100 г
  • малосольная бринза – 200 г
  • огірок – 1 шт.
  • тонкі вівсяні сухарики – 20 г
  • м'ясний бульйон – 500 мл
  • Покроковий рецепт приготування

    Крок 1

    сухарики ПО-ФІНСЬКИ

    Бульйон розігріти і перелити в плоску форму. Опустити в нього сухарики на 15-20 сек. Перекласти сухарики в ряд на обробну дошку, накрити плівкою і відставити на 15 хв. Крок 2

    сухарики ПО-ФІНСЬКИ

    шинку, огірок і кріп дрібно порізати. Перемішати з бринзою. Крок 3

    сухарики ПО-ФІНСЬКИ

    викласти на кожен сухарик по 2 ст. л. начинки, згорнути в рулет. Помістити в холодильник на 1 ч.

    0/5 (0 Reviews)