Інгредієнти
- 4 ст. л. тертого свіжого імбиру
- 500 г свинини
- 15 г крохмалю
- 4 ст. л. соєвого соусу
- 2 ч. л. тертого часнику
- 8 ст. л. кетчупу
- Для маринаду:
- 2 червоні болгарські перці
- 2 зелених болгарських перцю
- 4 ч. л. соєвого соусу
- 200 г сушених опеньків
- оцет яблучний – 4 ст. л.
- 4 ч. л. цукру
- 200 г моркви
- масло рослинне
- 200 г ріпчастої цибулі
- перець чорний мелений
- 4 ч. л. тертого часнику
- 2 ч. л. тертого свіжого імбиру
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Опеньки замочити в холодній воді на 4 ч. Крок 2 Нарізати болгарський перець і ріпчасту цибулю великими трикутниками. Нарізати крупно моркву. Опустити її на 8 хв. в киплячу воду. Крок 3 На сковороду влити 1 ст. л. рослинного масла, додати імбир і часник. Злегка обсмажити опеньки, цибулю, болгарський перець, морква. Додати кетчуп, соєвий соус, оцет, цукор. Поперчити і, помішуючи, додати крохмаль. Зняти з вогню, коли суміш почне густіти. Якщо соус виходить дуже густий, можна розбавити його водою. Крок 4 М'ясо нарізати кубиками. Змішати для маринаду імбир, часник і соєвий соус. Шматочки м'яса спочатку вмочити в отриманий маринад, потім обваляти в крохмалі. Крок 5 У невелику сковороду з високими краями влити рослинне масло і обсмажити м'ясо (масло повинно його повністю покривати). З тією ж метою можна використовувати фритюрницю. Крок 6 Готове м'ясо викласти на тарілку, змішати з овочами в соусі. Подавати гарячим.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!