Страусине яйце & QUOT; СКРЕМБЛ & QUOT;

страусине яйце & amp; QUOT; СКРЕМБЛ & amp; QUOT;

Інгредієнти

  • страусине яйце (або 18 курячих)
  • зелена цибуля – 1 пучок
  • масло вершкове – 2 ст.л.
  • 1,5 ч. л. насіння кропу
  • молоко
  • 150 г вареної шинки
  • 1 ч. л. меленої паприки

Покроковий рецепт приготування

Шинку нарізати тонкими смужками, зелена цибуля подрібнити. Насіння кропу покласти в ступку і розтовкти в порошок. У великій мисці збити страусине яйце, додати молоко, сіль, паприку і товчені насіння кропу, потім шинку і цибулю. Форму для запікання змастити вершковим маслом, влити в неї яєчну суміш. Поставити форму в духовку, нагріту до 170 & deg; С. Через 7-8 хв., Коли суміш почне схоплюватися, відкрити духовку, висунути до половини грати з формою і лопаткою зрушити затверділі частини суміші так, щоб поверхня яєчної суміші вийшла горбистої, а рідина скла на дно форми і до країв. Повернути назад в духовку і запікати ще 10-12 хв., Щоб рідини в формі не залишилося зовсім. При необхідності повторити маніпуляцію з лопаткою. Подавати негайно, не даючи охолонути – холодний скрембл робиться дуже несмачним.

0/5 (0 Reviews)