Дуже смачне і ситне блюдо, яке не соромно і на свято зробити!
фарш-кидок x Інгредієнти
- фарш яловичий 1 кг
- яйце куряче 1 шт.
- сіль 1 ч.л..
- перець 1 щіпка (і)
- для начинки: цибуля ріпчаста 2 шт.
- картопля 4 шт.
- яйце куряче 5 шт.
- сир 200 г
- майонез 100 г
- сіль 1 щіпка (і)
- перець 1 щіпка (і)
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 У фарш додати яйце , посолити, поперчити. Крок 2 Цибулю дрібно нарізати і спасерувати на олії. Крок 3 Картоплю натерти на крупній тертці, посолити, перемішати. Крок 4 Яйця відварити, дрібно порізати, поперчити, додати 1 ст.л. майонезу, перемішати. Крок 5 Сир натерти на крупній тертці. Крок 6 Зробити з фаршу невеликі круглі коржі (діаметр 10см). Викласти на деко, змащене олією або застелений пекарської папером. Зверху викласти шар обсмаженого лука, потім шар відварених і порізаних яєць. На яєчний стій покласти натертий картопля у вигляді стіжка. Зверху шар натертого сиру. І залити майонезом (можна сметаною з додаванням гірчиці). Крок 7
Випікати в попередньо розігрітій до 180 ° духовці 30-35 хвилин. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!