Стегенця цесарки з картоплею і розмарином

стегенця цесарки з картоплею і розмарином

Інгредієнти

  • 1 кг стегенець цесарки на кістки і з шкірою
  • 1 кг дрібної картоплі
  • 1 маленький пучок розмарину
  • 1 лавровий лист
  • оливкова олія
  • велика морська сіль
  • мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Закип'ятіть воду у великому сотейнику, злегка посоліть, покладіть стегенця цесарки і на сильному вогні доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь, зніміть піну, варіть 10 хвилин. Відкиньте на друшляк, полийте стегенця оливковою олією, посоліть і поперчіть, перемішайте. Крок 2 Одночасно з цесаркою приготуйте в іншій каструлі цілий картопля «в мундирі», попередньо добре вимивши його щіткою. Після закипання води варіть його 10 хвилин, потім також відкиньте на друшляк, полийте оливковою олією, посоліть і поперчіть, перемішайте. Крок 3 Розпаліть вугілля в барбекю – вони повинні прогоріти і затягнутих «сивим» попелом до моменту готовності цесарки і картоплі. Покладіть цесарку і картопля, перемішавши їх, в вогнетривку форму (можна в алюмінієву одноразову). Посипте листочками розмарину. Крок 4 Встановіть форму на решітку барбекюшніци, закрийте кришкою і готуйте на несильному спеку до повної готовності і рум'яної скоринки на м'ясі і картоплі. Один раз переверніть. Подавайте дуже гарячими. До речі

На кожній картоплині, яка більше 6 & ndash; 7 см в діаметрі, після варіння зробіть хрестоподібний
надріз, щоб вона краще присмажився.

0/5 (0 Reviews)