Інгредієнти
- 1 кг стегенець цесарки на кістки і з шкірою
- 1 кг дрібної картоплі
- 1 маленький пучок розмарину
- 1 лавровий лист
- оливкова олія
- велика морська сіль
- мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Закип'ятіть воду у великому сотейнику, злегка посоліть, покладіть стегенця цесарки і на сильному вогні доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь, зніміть піну, варіть 10 хвилин. Відкиньте на друшляк, полийте стегенця оливковою олією, посоліть і поперчіть, перемішайте. Крок 2 Одночасно з цесаркою приготуйте в іншій каструлі цілий картопля «в мундирі», попередньо добре вимивши його щіткою. Після закипання води варіть його 10 хвилин, потім також відкиньте на друшляк, полийте оливковою олією, посоліть і поперчіть, перемішайте. Крок 3 Розпаліть вугілля в барбекю – вони повинні прогоріти і затягнутих «сивим» попелом до моменту готовності цесарки і картоплі. Покладіть цесарку і картопля, перемішавши їх, в вогнетривку форму (можна в алюмінієву одноразову). Посипте листочками розмарину. Крок 4 Встановіть форму на решітку барбекюшніци, закрийте кришкою і готуйте на несильному спеку до повної готовності і рум'яної скоринки на м'ясі і картоплі. Один раз переверніть. Подавайте дуже гарячими. До речі
На кожній картоплині, яка більше 6 & ndash; 7 см в діаметрі, після варіння зробіть хрестоподібний
надріз, щоб вона краще присмажився.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!