Інгредієнти
- 200 мл цільного молока
- 200 г борошна
- 4 яйця
- 80 г пивної дробини
- сіль
- рослинне масло
- кисла капуста, мариновані огірочки і гірчиця для подачі
Для начинки:
- 1,2 кг м'якоті свинячого боки
- 4 тонких шматочка свинячого сала
- 80 г скибочок бекону
- 400 мл пива
- 2-3 зубчики часнику
- по 0 , 5 ч. л. кмину, гострого чилі і меленої паприки
- по 1 ч. л. солі і цукру
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для начинки розріжте м'ясо на 4 плоских шматка. Покладіть в глибоку сковороду з товстим дном сало, на нього покладіть м'ясо. Обсмажуйте з двох сторін до рум'яної скоринки. Крок 2 Часник натріть на тертці, змішайте з пивом, цукром і всіма прянощами. Залийте пивний сумішшю м'ясо і тушкуйте під кришкою на середньому вогні до абсолютної м'якості м'яса. Крок 3 Для млинців змішайте всі інгредієнти до однорідності. Посмажте на великій сковороді на рослинній олії 4 щільних млинця. Крок 4 На кожен млинець покладіть шматок м'яса, на нього – шматок бекону, трохи капусти і тонко нарізаний огірочок. Полийте гірчицею, скрутіть млинець конвертом або трубочкою. Загорніть у фольгу, залишивши один край відкритим. Подавайте на дерев'яній дошці. Корисна порада
Ярослав Долежал & ndash; шеф-кухар двох закладів під назвою & laquo; У Зайця & raquo ;. Одне з них знаходиться в Празі (на Михальської вулиці, в декількох метрах від Староміської площі), інше & ndash; в маленькому містечку Кіншперк-над-Огржи, при броварні & laquo; Кіншперскій пивовар & raquo ;. Шеф переконаний, що при всій невигадливості чеської кухні кінцевий результат завжди залежить тільки від майстерності того, хто стоїть біля плити. Ярослав поділився з нами фірмовими рецептами з ресторанного меню.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!